Plantronics Prijsvraag

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie plantronics.com.

Slimmer werken levert meer plezier op!
We moeten allemaal slímmer en efficienter gaan werken. De snelheid van verandering neemt toe. Wil je als organisatie deze verandering overleven en stress voorkomen, dan zul je niet harder maar juist slimmer moeten gaan werken. Slimmer door als organisatie beschikbare communicatiemiddelen op de juiste manier in te zetten. Door innoveren aan te moedigen en deze te ondersteunen met een selectie van de meest efficiënte communicatiemiddelen. Daarnaast door je als organisatie in te richten als een netwerk van medewerkers, klanten en partners die het gezamenlijke doel ‘Wat levert het op?’ dienen. Bij Plantronics hebben wij sinds 2008 Slimmer Werken omarmt, daarom kan iedereen werken waar en wanneer hij/zij wilt, dat geld voor iedereen binnen ons organisatie inclusief onze Customer Care agents en levert in het algemeen meer werkplezier op.

Win een BackBeat FIT!
Ben je klaar om er helemaal voor te gaan? Je verlegt je grenzen met de flexibele en duurzame BackBeat FIT, waar regen en kraanwater dankzij het waterbestendige ontwerp geen vat op hebben. Is conform IP57-certificering en bevat een extra zweetbestendige nanocoating. En of je nu op de weg of op een bospad loopt, dankzij de open oordopjes kun je de geluiden om je heen horen. Stuur ons je beste foto waaruit blijk dat je plezier hebt in je werk en maak kans op een BackBeat FIT! Je kunt je foto sturen naar nationaleklantcontactweek@fintrex.nl.