Aanmelden & Contact

Meld jouw klantcontactafdeling nu aan voor de NKW Juryprijs 2018 en laat zien wat jullie allemaal georganiseerd hebben binnen het thema van dit jaar ‘Werk aan je plezier!’.

Voor welke datum kan ik ons bedrijf aanmelden voor de NKW Juryprijs 2018?
Je kunt je aanmelden voor de NKW Juryprijs 2018 vóór 16 januari 2018 via het inschrijfformulier op deze pagina. Vervolgens ontvang je hét NKW Pakket 2018 per post!

Wat dien ik in te vullen bij ‘Motivatie en beschrijving van de weekinvulling’?
Graag horen we welke activiteiten jullie in petto hebben tijdens de NKW 2018! Schrijf kort en bondig op wat jullie organiseren en hoe jullie het thema van de NKW 2018 terug laten komen. Wij zijn benieuwd!

Hoe kan je de NKW Juryprijs winnen?
Wij willen graag een sfeerimpressie van de activiteiten die jullie als bedrijf hebben georganiseerd voor de medewerkers. Maak een mooie fotocollage van jullie NKW. Wie de leukste, grappigste en mooiste collage heeft gemaakt van de verschillende activiteiten en sfeerimpressies wint de NKW Juryprijs! Je kan jouw fotocollage opsturen naar nationaleklantcontactweek@fintrex.nl. Dit moet je doen vóór vrijdag 26 januari 13.00 uur wil je kans maken op de NKW Juryprijs.

Mocht je vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar nationaleklantcontactweek@fintrex.nl of bellen met 06-31764097.